Unwind with every sip – our beer, your moment.

Mirë se vini

Birra e Parë Artizanale Shqiptare

Kur shijon Birra e Gjyshit, bëhesh pjesë e pandarë e historisë sonë. Dikur entuziazmi për të eksperimentuar na bashkoi në oborrin e gjyshit, ku burimi i kësaj birre rrjedh në lagjen Toplec të Pogradecit. Sot ju sjellim këtë birrë, 100% artizanale, nga i njëjti ujë dhe e fermentuar me të njëjtin pasion.

P
L
A
Y

Birra Jonë

Zbuloni birrën tonë

BBA (Belgian Blonde Ale)
0.33ml *4.4% vol * EBC 13 * IBU 23.6 *nofiltred *2 fermentation

Birre bjonde ne stil belg. Ne shije prezatohet si nje birre me karakter. Aroma dhe trupi jane te armonizuar. Perbere nga nje shkumbe kremoze e cila ruan mire aromat e tokes dhe erzave pikante qe karakterizojne kete birre.

IPA (India Pale Ale)
0.33ml *5.5% vol *EBC 13* IBU 24 * *2 fermentation

Karakterizuar nga nje arome floreale dhe tropikale qe percjell nota agrumesh, si limoni dhe qitro. Ngjyre portokalli e celur me nje shkumbe kremoze. Ne shije ndjehet plotesisht e ekuilibruar mes trupit dhe aromes.

Ne krijojmë birrë me edicion të limituar me një histori

Birraria e Gjyshit lindi në vitin 2019 nga dëshira dhe pasioni për të krijuar dhe shijuar një zeje dhe birrë të shëndetshme, recetat e birrës së Gjyshit janë unike, të krijuara me mjeshtëri nga krijuesit e këtij projekti. Këto receta janë krijuar për të përjetuar një udhëtim shijesh për atë që e provon!

Jemi fabrika e parë e birrës në territorin e Shqipërisë, që kemi eksperimentuar dhe futur në treg stilet e birrave me fermentim të lartë si Ipa, Apa, Belge..

Vlera jonë është cilësia dhe shija, prandaj ky produkt sot konsumohet vetëm në vendet më prestigjioze të Shqipërisë.

birraria
314625398_3060238484198633_5001416678738886057_n
WhatsApp Image 2023-02-28 at 8.21.46 PM
WhatsApp Image 2023-02-28 at 8.21.47 PM
WhatsApp Image 2023-02-28 at 8.21.46 PM (1)
WhatsApp Image 2023-02-28 at 8.21.45 PM
Shërbimet tona

Birra me cilësi më të mirë që nga viti 2019

Çdo shishe që shkon te konsumatori kalon në duart e artizanëve që kujdesen me fanatizëm për cilësinë e këtij produkti.

Të gjitha llojet e birrave janë 100% artizanale, të pafiltruara, pa konservues dhe të papasterizuara.

Brewing Process

Përgatitja e Birrës

Prodhimi i birrës sonë bëhet duke përdorur metodën klasike të gatimit 100% artizanale. Fermentimi bëhet në dy faza, pasi birra është e pafiltruar dhe e papasterizuar. Kjo do të thotë që produkti ynë është gjithmonë i freskët edhe gjatë qëndrimit të tij në shishe.

Full Of Taste

Plot Shije

Produktet që përdorim për prodhimin e birrës janë 100% natyrale. Ngjyra dhe karakteri i tij është rezultat i përzierjes së disa llojeve të malteve të veçanta, ndërsa aroma unike mundësohet nga përdorimi i disa prej kolibrave më prestigjiozë të klasit botëror.

The Taste That Makes You Feel Awesome

Shija që ju bën të ndiheni të mrekullueshëm

Harmonia midis elementeve është ajo që karakterizon birrat e prodhuara në laboratorin tonë të vogël.

Why Choose Heisberg

Shija që ju bën të ndiheni të mrekullueshëm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Selected Malts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Perennial Recipes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Quality Hops

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Best ingredients

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Special Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Best Craft Beer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Our Partners

Our Events

Follow us on social network profiles for more

Vizitoni fabrikën tonë të birrës

Blog

sqAlbanian